Diari Més

Policial

La bufetada d'un policia a una dona se salda amb 4 dies de suspensió de feina i sou

Les imatges mostren l'agent clavant una bufetada a una dona, després d'una discussió, i fent-la caure a terra mentre un altre company s'ho mira

Imatge del moment dels fets.

La bufetada d'un policia a una dona se salda amb 4 dies de suspensió de feina i souTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'agent de la Policia Nacional que a finals de l'any 2017 va

bufetejar un dona en un carri del barri d'Orriols, València, ja estat sancionat amb quatre dies de suspensió de feina i sou per aquest incident.

Unes imatges capturades en el moment dels fets, mostren a l'agent clavant una bufetada a una dona, després d'una discussió, fent-la caure a terra mentre un altre agent es quedava quiet sense fer res.lesimatges mostren a la dona discutint i amenaçant a un dels agents, moment en el qual es produeixen els fets esmentats. Les imatges van ser penjades a YouTube i es van convertir en viral ràpidament.

El Govern assenyala que el comissari de Valencià va obrir un procediment disciplinari a l'agent el passat 29 de desembre, i es va publicar una resolució el 14 de febrer. El senador de Compromís Carles Mulet ha mostrat la seva «perplexitat» en aquesta resolució, i tot i que el Govern assenyala que aquest fet no es pot qualificar de violència masclista, a l'agent se li ha imposat la màxima sanció possible per aquest tipus de faltes.

tracking