Diari Més

Successos

Mor una nena en un hospital després de fer-li les proves d'al·lèrgia

Els facultatius no troben una explicació al succés i serà l'autòpsia la que finalment determini les causes exactes de la defunció

Fonts sanitàries han informat que la defunció de la nena es va produir dimarts passat a l'Hospital Clínico de València.

Mor una nena en un hospital després de fer-li les proves d'al·lèrgiaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nena de 10 anys ha mort a l'HospitalClínicode València després de ser sotmesa a les proves per l'al·lèrgia, l'autòpsia determinarà les causes de la seva mort, els facultatius no creuen que hi hagi relació entre aquestes proves i la paradacardiorespiratòriaque va patir la menor.

Fonts sanitàries han informat que la defunció de la nena es va produir dimarts passat al centre hospitalari valencià, on després de realitzar-li les proves d'al·lèrgia la petita es va començar a trobar malament i els metges van intentar reanimar-la durant gairebé dues hores, sense èxit.

«No és una situació de malapraxi», han indicat les fonts, que han afegit que els professionals «es van bolcar amb la nena» i fins i tot els seus pares van veure que no hi va haver falta d'atenció. Podria ser una «evolució estranya de les moltes que es produeixen en medicina» indiquen les fonts, per afegir que els facultatius no troben una explicació alsuccési serà l'autòpsia la que finalment determini les causes exactes de la defunció, avança el diari Levante-EMV.

tracking