Diari Més

Policial

Detingut un home de 62 anys per un delicte d'abusos sexuals a una nena de 8 anys

Els pares de la menor es van negar a reconèixer les evidències, ni van presentar una denúncia ni van permetre l'exploració de la seva filla

La nena, segons ha pogut esbrinar la Guàrdia Civil, visitava amb assiduïtat el domicili del presumpte agressor.

Detingut un home de 62 anys per un delicte d'abusos sexuals a una nena de 8 anysCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 62 anys, veí de Sanxenxo, Pontevedra, com a presumpte autor d'un delicte d'abusos sexuals a una nena de vuit anys, segons han informat fonts de l'Institut Armat. La investigació s'inicia arran d'un vídeo que un agent deCambadosva rebre a principis de juny, en el qual s'observa al detingut realitzant tocaments i besant a la nena, estant tots dos asseguts a l'escala del pati d'un habitatge.

Després d'una «exhaustiva anàlisi», expliquen els agents que «es dedueix com una prova indiciaria lícitament obtinguda, d'on es desprèn la presumpta comissió d'un delicte d'abusos sexuals». La nena, segons ha pogut esbrinar la Guàrdia Civil, visitava amb assiduïtat el domicili del presumpte agressor i pot haver sofert abusos en ocasions anteriors. Els pares de la menor es van negar a reconèixer les evidències del vídeo, ni van presentar una denúncia ni van permetre l'exploració de la seva filla. Malgrat això, es va produir la detenció de l'home, que ha ingressat a la presó de Lama, Pontevedra.

tracking