Diari Més

Successos

Un menor hospitalitzat després de ser xuclat pels embornals de la piscina d'un parc aquàtic

El pare va ser el primer a arribar, alertat pels crits del nen, els socorristes el van desenganxar del conducte 10 minuts després

Imatge de l'entrada a Mario Park, on van tenir lloc els fets.

Un menor hospitalitzat després de ser xuclat pels embornals de la piscina d'un parc aquàticGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nen de nou anys fa tres dies que està hospitalitzat a l'HospitalTorrecárdenasd'Almeria per les ferides que va patir en ser xuclat pels embornals d'una de les piscines del parc aquàtic de Roquetas de Mar, la instal·lació va haver de ser desconnectada.

Els fets vanocórrerdissabte, quan el menor, al voltant de les 18.10 hores sortiad'unade les piscines del parc, va sortirarreceratal mur i un conducte el va xuclar. El pare va ser el primeraarribar, alertat pels crits del nen, segons explica la família, els socorristes el vandesenganxardel conducte deu minuts després, quan lesinstal·lacionsvan serdesconnectades.

El menor va perdre el coneixement i va haver de serevacuata l'hospital, onromaningressat a planta,pendentde la seva evolució. El menor té afectatel gluti, ambhematomesi ferides importants queimpedeixenfer-li una ecografia. Lafamíliadel menor denunciarà als responsables del parc.

tracking