Diari Més

Policial

La Policia investiga la mort d'una dona trobada morta en un jacuzzi

Fonts policials han confirmat que «en un 99 per cent» es tracta d'un homicidi

La Policia Nacional ha assumit el cas immediatament.

La Policia investiga la mort d'una dona trobada morta en un jacuzziCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional de Ciutadella, Menorca, contempla la possibilitat que es tracti d'un homicidi la mort d'una dona de 36 anys, el cadàver dels quals ha estat trobat aquest dilluns a l'interior d'una nau industrial, dins d'una banyera-jacuzzi inflable, segons han assegurat fonts policials properes a la investigació.

L'avís va ser rebut per la Policia Local de Ciutadella a les sis del matí, i en arribar a la nau industrial del polígon de la ciutat van trobar la víctima sense vida. La parella de la víctima també es trobava a l'interior de la nau. En un primer moment, va assegurar a les autoritats que la dona s'havia quedat dormida al jacuzzi, i que aquest motiu era, presumptament, la causa del fatal desenllaç. A continuació, va desaparèixer durant unes hores, per després personar-se a la comissaria amb un advocat.

Encara continua la investigació de les causes, fonts policials han confirmat que «en un 99 per cent» es tracta d'un homicidi. La nau industrial, a part de ser utilitzada per al negoci particular del sector nàutic, també servia d'habitatge per a la parella i una amiga que vivia amb ells, tots de nacionalitat veneçolana. La Policia Nacional ha assumit el cas immediatament.

tracking