Diari Més

Cas Noos

Institucions Penitenciàries podria col·locar a Urdangarín en un pavelló especial en una presó de dones

El Suprem ha condemnat a l'exduc de Palma a 5 anys i 10 mesos

Iñaki Urdangarin, durant la sessió del judici del cas Nóos del 10 de juny del 2016 que se celebra a Palma i en què es presenten les conclusions.

L'Audiència de Palma dicta llibertat per Urdangarin amb compareixences a SuïssaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'exduc de Palma, Iñaki Urdangarín, podria ingressar aviat a presó per la condemna de5 anys i 10 mesos pel cas 'Noos'.Institucions Penitenciàries tindria preparat un pavelló especial per a ell a la presó de Brieva (Àvila), segons ha informat El Nacional.

El centre penitenciari acull només a dones i compta amb un pavelló especial amb cinc cel·les, pati propi, menjador i sales de vis a vis.

El Tribunal Suprem ha donat a conèixer avui la sentència que condemna a Urdangarín per malversació, prevaricació, frau a l'administració, dos delictes fiscals i tràfic d'influències però l'absol del delicte de falsedat documental. La sentència és ferma, però l'audiència balear és qui ha de decidir si l'exduc de Palma entra a la presó.

Iñaki Urdangarín encara té alguna possibilitat d'evitar la presó demanant l'indult o bé, recorrent en empara davant el Tribunal Constitucional.

tracking