Diari Més

Judicial

Detenen els pares d'un nadó de dos mesos acusats de maltractament

El nadó tenia hematomes de mossegades als dos braços, a la part superior de l'esquena i un petit hematoma d'un centímetre al front

Imatge del braç del menor.

Detenen els pares d'un nadó de dos mesos acusats de maltractamentPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons ha informat la Prefectura Superior de Balears, dijous passat un menor ingressat a la unitat d'urgències pediàtriques de l'hospital de Manacor va haver de ser derivatal PACde Manacor. Segons s'ha informat, la mare va dur el menor al centre sanitari per curar-li diversos hematomes repartits pel cos.

Quan els metges el van atendre van activar el protocol de maltractaments en observar els múltiples hematomes compatibles amb cops i mossegades. Immediatament es va donar coneixement dels fets a la Policia Nacional. Agents de la policia van observar que el nadó tenia hematomes de mossegades al braç dret, concretament a l'alçada del colze, al braç esquerre a l'alçada del tríceps, a la part superior de l'esquena i un petit hematoma d'un centímetre al front.

Els serveis sanitaris van apuntar a l'informe mèdic que les lesions eren compatibles amb mossegades humanes. Cap dels progenitors va poder aportar una explicació dels fets, motiu pel qual la Policia els va detenir. La parella ha passat a disposició judicial i s'ha traslladat el cas a la Fiscalia de Menors i al Servei de Protecció de Família i menors de l'Institut Mallorquí d'Assumptes Socials (IMAS).

tracking