Diari Més

Successos

Un matrimoni tortura a la seva 'au pair' i crema el cadàver al jardí de casa

Els acusats la van ofegar, li van trencar vàries costelles i li van negar aliments fins que va morir

Imatge de la víctima, Sophie Lionnet.

Un matrimoni tortura a la seva 'au pair' i crema el cadàver al jardí de casaFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons informa La Vanguardia, la dissenyadora de moda SabrinaKouider, de 35 anys, i el seu maritOuissemMedouni, banquer de 40 anys, tots dos d'origenfrancès, han estat condemnats al Regne Unit per torturar i assassinar aSophieLionnet, de 21 anys, quirealitzavales funcionsd'au pair al domicili que tenia el matrimoni a Londres. El juratconsideraprovat queKouideriMedounivan matar aLionneti van cremar el cadàver al jardí de casa.

Lionnetva arribar a Londres el gener de 2016 per millorar el seu nivell d'anglès. El matrimoni estavaconvençutque mantenia una relació sentimental amb el fundador del grup de músicaBoyzone,MarkWalton, i també exparella de SabrinaKouider. Els acusats van ofegar, van negar aliments i van trencarvàriescostelles a la cangur per tal que confessés que havia deixat entrar al músic a casa per drogar-los i abusar sexualment d'ells. La parella estavaobsessionadaamb aquesta idea, i de fet, van capturar imatges de la tortura.

El músicMarkWaltonha escrit un comunicat en el qual esmostramolt afectat pelsuccési assegura haver facilitat tota la informació disponible a la policia, també reconeix que no coneixia a la víctima d'aquest cas.

tracking