Diari Més

Policial

Detingut per agredir un policia després de demanar-li que retirés un vehicle mal estacionat

L'home, de 21 anys, hauria fet cas omís i hauria seguit parlant per telèfon, en penjar va voler marxar ignorant als agents

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local de Manresa.

Detingut per agredir un policia després de demanar-li que retirés un vehicle mal estacionatACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Manresa ha detingut un veí de la ciutat que va agredir a un agent del cos després de demanar-li que mogués el vehicle, estacionat en doble fila, i que impedia el pas d'un autobús. Segons explica el cos policial, els fets van tenir lloc dimarts a quarts de nou del vespre quan una patrulla que circulava per la plaça del Carme va trobar-se amb un vehicle en doble fila que dificultava el gir de l'autobús i amb el conductor dins del cotxe parlant per telèfon.

Malgrat demanar-li que mogués el vehicle, l'arrestat hauria fet cas omís i hauria seguit parlant per telèfon. En penjar va voler marxar, ignorant de els agents que li demanaven que s'identifiqués. Quan els policies van voler impedir-li que marxés, l'arrestat hauria baixat del cotxe i empentat a un dels agents, fent-lo caure a terra i causant-li lesions que van requerir punts de sutura. L'home, de 21 anys, va ser arrestat per un presumpte delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat.

tracking