Diari Més

Policial

Detingut per abusar d'una menor, deixar-la embarassada i assetjar-ne 42 més

Al seu domicili s'han intervingut fotografies i vídeos de contingut sexual «d'extrema duresa» amb menors

La investigació es va iniciar arran de la denúncia d'una dona que va comunicar que un desconegut havia proposat a la seva filla dur a terme una trobada sexual.

Detingut per abusar d'una menor, deixar-la embarassada i assetjar-ne 42 mésPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia ha detingut a Las Palmas de Gran Canaria a un noi acusat d'abusar sexualment d'una nena de 13 anys a la qual va captar a través d'internet, també està acusat d'assetjar a 42 menors més de 14 províncies diferents, a través de les xarxes socials i missatges de mòbil.

Segons ha informat la Direcció general de la Policia, l'arrestat, de 25 anys, s'enfronta a càrrecs per abús sexual, corrupció de menors i pornografia infantil ja que al seu domicili s'han intervingut fotografies i vídeos de contingut sexual «d'extrema duresa» amb menors. El detingut presumptament captava a nenes d'entre 11 i 15 anys en una xarxa social i després les assetjava a través d'una aplicació de missatgeria instantània. D'una d'elles va arribar a abusar sexualment, la va deixar embarassada i li va donar diners perquè comprés una píndola abortiva, afegeix la Policia.

La investigació es va iniciar arran de la denúncia d'una dona que va comunicar a les forces de seguretat que un desconegut havia proposat insistentment a la seva filla d'11 anys dur a terme una trobada de caràcter sexual, a través de tres perfils creats en una coneguda xarxa social.

tracking