Diari Més

L'AFA difon a periodistes un manual per aprendre a lligar amb russes de cara al Mundial

Eduardo Pennisi s'ha limitat a dir que es tracta de consells «innocents i totalment ingenus»

Imatge de la pàgina del dossier que ha causat la polémica.

L'AFA difon a periodistes un manual per aprendre a lligar amb russes de cara al MundialTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un manual difós per l'AsociacióndelFútbolArgentino(AFA) ha causat una gran polèmica a les xarxes socials. Aquest manual s'ha entregat en relació a uns cursos preparatoris de cara al Mundial de Rússia, en aquests cursos es reparteixen dossiers on s'inclou una llista per saber lligar amb russes.

Els dossiers van ser presentats en una reunió amb periodistes, de fet, durant aquesta cita, relata La Vanguardia, tres persones van interrompre la xerrada del professorEduardoPennisi, el van alertar d'un problema i aquest va comunicar als assistents que els retiraven els dossiers. En aquest moment els periodistes van intuir el problema: dues pàgines del manual titulades IdiomayCulturaRusacontenien consells per seduir dones russes.Na choCatulloho va publicar a Twitter, i va esclatar la polèmica.

Les pàgines reclamades no van tornar, peròPennisiva confirmar que ell mateix havia seleccionat el material exposat.Pennisi, segons el mitjà argentíClarín, assegura no entendre la polèmica i s'ha limitat a dir que es tracta de consells «innocents i totalment ingenus».

tracking