Diari Més

Meteorologia

Un nou front afectarà tot el territori tarragoní aquest cap de setmana

Un front actiu creuarà Catalunya d'oest a est, durant la tarda i el vespre de dissabte, portant tempestes i precipitacions importants

L'hivern també és bona època per anar a pescar a la platja

L'hivern també és bona època per anar a pescar a la platjaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot i l'estabilitat meteorològica de la jornada de divendres, s'espera per dissabte un canvi notable pel que fa a les temperatures. Un front actiu creuarà Catalunya d'oest a est, durant la tarda i el vespre de dissabte, portant tempestes i precipitacions importants. De cara al matí es formaran bastants núvols baixos al Camp de Tarragona quedeixaranel cel tapat.

A partir del migdia les nuvolades aniran creixent ideixaranruixats destacables a la majoria del territori català, en espacial a la zona de la Terra Alta i les Garrigues. El gruix del front, però, arribarà al vespre,estenentles precipitacions fins diumenge a primera hora. El ServeiMeteorològicde Catalunya alerta de la possibilitat que arribin a caure, en un interval de mitja hora, fins a 20litresd'aigua per metre quadrat. Caldrà anaramb comptea lescarreteres, ja quees preveu que alguns ruixatsapareguinacompanyats de calamarsa.

Les comarques de les Terres de l'Ebreviuranun episodi de vent intens de cara al vespre de dissabte, on les ratxes poden arribar a superar els 100 km per hora. Pel que fa a lestemperatures, s'espera que el litoral tarragoní mantingui una temperatura suau durant dissabte, però per diumenge s'espera un descens important i un ambient fred.

tracking