Diari Més

Societat

Gairebé mor per culpa de mossegar-se les ungles

Luke Hanoman va patir una sèpsia mortal provocada per la ingesta de la pell que hi ha al costat de l'ungla

Els metges que el van atendre van assegurar que podia donar gràcies d'estar viu.

Gairebé mor per culpa de mossegar-se les unglesPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LukeHanomanés un noi de 28 anys, veí deBirkdale, Southport, Anglaterra, que va estar a punt de morir per culpa d'una sèpsia mortal provocada per la mania de mossegar-se les ungles. Segons explica el jove aMirror, té lamala costumde mossegar-se les ungles quan està nerviós, un dia es va mossegar la pell que hi ha al costat de l'ungla i arran d'això va començar a tenir greus problemes de salut.

Hanomanva estar treballant tota la setmana, i dies després va començar a tenir símptomes semblants als d'una grip, que anaven a pitjor. La seva mare va decidir visitar-lo, en veure que la salut del seu fill empitjorava va trucar a la línia telefònica d'ajuda sanitària, el sanitari que la va atendre li va recomanar anar a urgències com més aviat millor.

Quan van arribar al Southport Hospital,Luketenia línies vermelles per tots el cos, símptoma de la propagació d'una infecció, i tenia la temperatura elevada.

Després de passar 4 dies a l'hospital en tractament amb antibiòtics,Lukeva recuperar la salut, i els metges que el van atendre van assegurar que podia donar gràcies d'estar viu. El van informar que havia patit una sèpsia mortal provocada per la ingesta de la carn del dit.

tracking