Diari Més

Policial

Detinguda la noia que va matar un gat posant-lo a la rentadora i compartint el vídeo a les xarxes

Durant la investigació es van sumar sis denúncies més, tant d'Associacions Protectores de Defensa Animal com de particulars

Imatge del gat va morir, i que l'autora dels fets va compartir a Instagram.

Detinguda la noia que va matar un gat posant-lo a la rentadora i compartint el vídeo a les xarxesYouTube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa aproximadament un mes i mig la Guàrdia Civil va iniciar una investigació arran d'una denúncia procedent d'una protectora animal, per la suposada comissió d'un delicte de maltractament animal a un gat. En uns vídeos penjats a les xarxes socials, adjunts a la denúncia, es veia com l'ara detinguda introduïa un gat a la rentadora, iniciava un cicle derentat, i per tant acabava matant a l'animal.

Durant la investigació es van sumar sis denúncies més, tant d'Associacions Protectores de Defensa Animal com de particulars de diverses províncies del territori nacional.

Lainvestigacióde la Guàrdia Civil va permetre laidentificació dela persona que havia pujat a les xarxes socialsvídeosi imatges, també es van mantenir converses amb persones de l'entorn proper a la persona investigada que van ajudar a corroborar l'autoria del fet. Finalment es va procedir a la detenció d'una dona, veïna deVillarrubiadelosOjos, de 19anysi natural deMengíbar, com a presumpta autora d'un delicte relatiu al maltractament animal.

Les diligències instruïdes han estat lliurades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Daimiel.

tracking