Diari Més

Judicial

El jutge prorroga la detenció de Quezada per a efectuar noves proves judicials

Als voltants dels jutjats s'han concentrat mig centenar de persones que han increpat a la detinguda

Un furgó policial ha traslladat a Ana Julia Quezada davant del jutge.

El jutge prorroga la detenció de Quezada per a efectuar noves proves judicialsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El titular del Jutjat d'Instrucció número 5 d'Almeria ha prorrogat fins demà dijous la detenció d'AnaJuliaQuezada, després de prestar avui declaració després de ser detinguda per la mort de GabrielCruz, de 8 anys, fill de la seva parella, per a efectuar noves proves judicials.

Després de prestar declaració judicial,Quezadaha estatconduïdaa un furgó policial a laComandànciade la Guàrdia Civil d'Almeria, i demà tornarà a declarar al jutjat, al migdia.

Alsvoltantsdels jutjats s'han concentrat mig centenar de persones que han increpat a la detinguda i han intentat apropar-se al furgó que la traslladava.

Quezadavaconfessarahir a la Guàrdia Civil que va colpejar al nen amb la part dedarrered'una destral i que després el va asfixiar. També va afirmar que havia comès el crim ella sola, després que el nen l'agredís.

L'autòpsiamostra signesqueel petit va morir per estrangulament, i la Guàrdia civil ha trobat la destralamb la qualsuposadament va colpejar al nen.

La mort de GabrielCruzha avivat la discussió sobre la presó permanent revisable, una mesurasobre la qualha de pronunciar-se el Constitucional, que està sotmesa a revisió alCongrés.

tracking