Diari Més

La tràgica mort de Gabriel

Investiguen els anys que Ana Julia Quezada va residir a Burgos, on va morir una nena que cuidava

La nena, de 4 anys, va caure per una finestra, segons informa El País

Imatge d'Ángel Cruz, pare de Gabriel i la seva parella Ana Julia Quezada.

Investiguen els anys que Ana Julia Quezada va residir a Burgos, on va morir una nena que cuidavaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les forces de seguretat investiguen dades sobre els anys que va residir a Burgos Ana Julia Quezada, detinguda aquest diumenge per la mort de Gabriel Cruz, el nen de 8 anys desaparegut el febrer en Las Hortichuelas (Almeria), per si estigués relacionada amb algun altre succés.

La Policia està revisant la mort d’una nena de 4 anys que Quezada cuidava a la ciutat castellanolleonesa, segons informa El País. La petita va caure per una finestra, en la qual cosa llavors es va determinar que va ser un accident. Segons han informat fonts policials, els agents estan recollint la major informació possible sobre el pas de la detinguda per Burgos, on en l’actualitat resideix una filla seva d’uns 20 anys.

Aquesta dona va arribar a la ciutat procedent del seu país natal, la República Dominicana. Allà va estar residint amb qui llavors era la seua parella fins que els dos es van desplaçar el 2014 a la localitat de Las Negras, a Níjar.

El cadàver de Gabriel, que va desaparèixer el 27 de febrer a Las Hortichuelas, va ser trobat diumenge al matí per les forces de seguretat al maleter del cotxe de Quezada, que va ser arrestat a la localitat de Vícar durant un ampli operatiu policial. Veïns de Las Hortichuelas han assegurat que van començar a sospitar d’ella quan, dissabte passat 3 de març, Quezada va afirmar haver trobat una samarreta interior de color blanc quan caminava juntament amb el pare del desaparegut. Aquesta samarreta contenia restes de l’ADN del nen.

Amb la troballa del cadàver, la detenció de Quezada i el seu trasllat a la Comandància d’Almeria s’ha posat fi a tretze jornades d’anguniosa recerca de Gabriel, en la qual segons les dades de la Delegació del Govern a Andalusia van treballar 1.487 professionals i 2.574 voluntaris.

tracking