Diari Més

Societat

Un adolescent assegura haver post més de 20 ous durant el últims dos anys

L'equip mèdic assegura que és impossible que a l'interior del cos d'una persona es puguin formar ous i acusen el menor d'introduir-se'ls pel recte

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Akmalés un adolescent de 14 anys que viu aGowa,Indonesia, i que assegura que en els últims dos anys ha post 20 ous. Davant la incredulitat dels metges,Akmalva decidir personar-se en un hospital perquè els sanitaris poguessin comprovar la veracitat de la seva patologia. Alguns informes mèdics sostenen queMr.Egg(Sr. Ou, tal com el coneixen a la seva regió) ha estat hospitalitzar diverses vegades per aquest motiu.

L'equip mèdic que va comprovar comAkmalponia un ou, assegura que és impossible que a l'interior del cos d'una persona es puguin formar ous. I acusen el menor d'introduir-se'ls pel recte. Una conclusió negada categòricament pel mateix pacient, i pel seu pareRusli.

Com que no es pot comprovar aquest fet de manera científica, la direcció del centre mèdic ha decidit ingressar sota vigilància aMr.Egg, per veure si és veritat que els ous es formen al seu interior.

Imatge del menor ponent un ou a l'hospital.

Un adolescent assegura haver post més de 20 ous durant el últims dos anysYouTube

tracking