Diari Més

Xarxes

Grava a un policia local de Lleida pegant a un home i arriba a les xarxes socials

La regidora de Seguretat Ciutadana afirma que l’home va agredir primer a l’agent

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una persona ha gravat en vídeo a un agent de la Guàrdia Urbana de Lleida colpejant un home al terra en un bar, ha denunciat els cops a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra i l’enregistrament ha arribat a les xarxes socials, tal com ha confirmat la regidora de Seguretat Ciutadana de la Paeria, Sara Mestres.

L’enregistrament, difosa primer en un digital local i després en les xarxes socials, és la part final d’una actuació en la qual l’home que és a terra va agredir, juntament amb un altre home, ambdós ara detinguts, a dos guàrdies urbans a qui els van tirar dos caixes de cervesa, va assegurar la regidora. Mestres afirma que la persona que va gravar i va denunciar els fets a la comissaria dels Mossos dEsquadra anava amb els dos homes detinguts, dels quals ha dit que tenen antecedents i han tingut conflictes amb altres cossos de seguretat.

L’enfrontament, segons ha explicat als mitjans la regidora, es va produir dimecres en un bar del carrer Comtes d’Urgell, al qual els urbans van anar «a petició dels veïns de la zona que els havien avisat que hi havia aldarulls». «Aquestes dos persones en aquests moments estan detingudes, tenen antecedents. S’han presentat diligències al jutjat de guàrdia que és el que és competent i en funció de la resolució s’actuarà als corresponents expedients, si és necessari sancionadors», ha afirmat.

Mestres ha assegurat que un dels detinguts va amenaçar a un dels agents: «Li va dir que el coneixia, que també coneixia la seva dona i els seus fills i que els tallaria el coll».

Captures d'imatge del vídeo de l'actuació del policia local.

Grava a un policia local de Lleida pegant a un home i arriba a les xarxes socialsTwitter

tracking