Diari Més

Successos

Un detingut per agressió sexual se suïcida en un calabós abans d'entrar a presó

L'home estava sol en un calabós per evitar qualsevol incident amb altres arrestats, ja que estava acusat d'un delicte d'agressió sexual

Imatge de la façana exterior dels jutjats madrilenys de Plaza de Castilla.

Un detingut per agressió sexual se suïcida en un calabós abans d'entrar a presóGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un detingut acusat d'un delicte d'agressió sexual es va suïcidar divendres passat en un calabós dels jutjats madrilenys dePlazadeCastilla, poc després que un jutge ordenés el seu ingrés a presó comunicada i sense fiança.

Fonts jurídiques han confirmat el suïcidi d'aquest home, informa el diariABC, un succés que va ocórrer al voltant de les deu de la nit del divendres 23 de febrer. Tres funcionaris van descobrir al detingut penjat, amb la seva samarreta, mentre realitzaven la ronda habitual de detinguts pels calabossos dels jutjats madrilenys, han explicat les mateixes fonts.

L'home estava sol en un calabós per evitar qualsevol incident amb altres arrestats, ja que estava acusat d'un delicte d'agressió sexual. El detingut havia prestat declaració davant el titular del jutjat d'instrucció número 34 per un delicte d'agressió sexual. Les fonts han destacat que els funcionaris van trucar immediatament als serveis d'emergència i van intentar reanimar al detingut, tot i que finalment els facultatius només van poder confirmar la seva defunció.

tracking