Diari Més

Successos

Detinguda una noia de 18 anys per provocar-se un avortament amb protectors d'estómac

Els efectes secundaris del medicament poden provocar contraccions a l'úter per facilitar l'expulsió del fetus o embrió

L'operatiu policial va ser dut a terme pels Agents de la Prefectura Superior de Policial Nacional de la Regió de Múrcia.

Detinguda una noia de 18 anys per provocar-se un avortament amb protectors d'estómacGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional de Múrcia ha detingut a una noia de 18 anys després de provocar-se un avortament, en un estat de gestació de 20 setmanes, amb la ingesta voluntària d'un protector estomacal. Segons informen fonts policials, fa una setmana una noia va acudir al servei d'urgències d'un centre hospitalari amb una forta hemorràgia vaginal manifestant que s'havia provocat un avortament.

En ser preguntada pels sanitaris quin medicament havia ingerit, la pacient va assegurar haver pres un protector estomacal, els efectes secundaris del qual són, entre altres, provocar contraccions a l'úter per facilitar l'expulsió del fetus o embrió. Amb la ingesta d'aquest medicament, la noia, havia aconseguit, segons les seves manifestacions, expulsar el fetus al seu domicili.

Els facultatius que la van atendre van adonar-se que es trobava en un estat de gestació de 20 setmanes; la llei d'avortament voluntari només permet l'avortament abans de la setmana 14. El centre hospitalari va posar en coneixement del jutjat d'instrucció de guàrdia els fets, i aquest va comunicar els fets a la Policia Nacional per tal d'esclarir l'ocorregut.

Es va procedir a la identificació, localització i detenció de la jove. Quan es trobava en dependències policials la detinguda va manifestar desconèixer trobar-se en un estat de gestació tan avançat. L'operatiu policial va ser dut a terme pels Agents de la Brigada Provincial de Policia Judicial de la Prefectura Superior de Policial Nacional de la Regió de Múrcia.

tracking