Diari Més

Societat

El caixer li regala milers de dòlars i el banc la denuncia per gastar-los

El caixer entregava per error bitllets de 100 dòlars en comptes de bitllets 5 dòlars

El banc asseguren que Ochoa tenia el deure de tornar els excedents.

El caixer li regala milers de dòlars i el banc la denuncia per gastar-losPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un caixer automàtic d'una sucursal bancària situada aWickita, Kansas, Estats Units, va entregar per error aChristinaOchoa, bitllets de 100 dòlars en comptes de 5 dòlars. QuanOchoava adonar-se que el caixer cometia un error, va retirar efectiu fins a 50 vegades, ara, el CentralNationalBankli ha posat un demanda perquè aboni els 11.600 dòlars que va retirarde la sucursal, més interessos.

El banc al·lega queOchoaera conscient de l'error del caixer automàtic, i que en comptes de retirar els 1.485 dòlars que tenia, se'n va emportar 14.120, amb els quals va pagar el mateix dia, l'entrada per un parell de cotxes.

Les acusacions també són per la mare d'Ochoa,ChristyOchoa, qui va portar a la seva filla al caixer amb el cotxe.Christyha assenyalat que la seva filla va retirar diners tantes vegades del caixer perquè necessitava bitllets de 5 dòlars per decorar un pastís.

El banc ha retingut els fons del compte deChristina, i 680 dòlars dipositats després del succés, també embargarà els dos vehicles que van comprar amb els diners del caixer. Asseguren queOchoatenia el deure de tornar els excedents al banc, concreta la demanda.

tracking