Diari Més

Cinema

Acusen Guillermo del Toro de plagi per la seva nova pel·lícula 'La forma del agua'

David Zindel assegura que el nou film del director mexicà és un plagi de l'obra del seu pare 'Let Me Hear You Whisper' escrita l'any 1969

El director ha assegurat que ni tan sols coneixia l'existència de 'Let Me Hear You Whisper'.

Acusen Guillermo del Toro de plagi per la seva nova pel·lícula 'La forma del agua'Wikipedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

DavidZindelva presentar, dijous passat, un demanda contra el director de cinemaGuillermodel Toro, el productor DanielKrausi la distribuïdora FoxSearchlight. DavidZindelés fill del dramaturg PaulZindeli assegura que el nou film del director mexicà 'La forma del agua' és un plagi de l'obra del seu pare 'Let MeHearYouWhisper' escrita l'any 1969.

Zindeldenuncia que cap dels acusats es va molestar en obtenir cap llicència per explotar l'obra del seu pare, ni els drets, i que a més a més no van incorporar el nom deZindelals crèdits finals de la pel·lícula, segons informa la revistaVariety.

TantGuillermodel Toro com FoxSearchlightneguen que aquesta acusació sigui certa. De fet, el director ha assegurat a la publicacióDeadlineque ni tan sols coneixia l'existència de 'Let MeHearYouWhisper', i de fet, cap dels seus col·laboradors en va fer cap menció.

'La forma del agua' narra la història d'una noia muda que treballa a la consergeria d'un laboratori en plenaGuerraFreda, allà s'enamora d'un home amfibireclòs. 'Let MeHearYouWhisper' parla sobre una dona que intenta alliberar un dofí d'un laboratori on experimenten amb animals.

FoxSearchlightapunta que les acusacions deZindelno tenen cap base jurídica.

tracking