Diari Més

Millo porta a la fiscalia la web 'governrepublica.org'

El delegat del govern espanyol creu que el nou portal pretén insistir en una «ficció» que se situa «fora de la legalitat democràtica vigent»

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, aquest 7 de desembre.

Millo constata que l'independentisme amplia els seus «enemics» i ara també culpa Europa dels seus malsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha assegurat que aquest divendres ha posat en coneixement de la fiscalia la web 'governrepublica.org', que ha difós Carles Puigdemont a Twitter. «Un altre despropòsit», ha assegurat Millo en roda de premsa des de Barcelona. Entén que el portal pretén «intentar mantenir viva un ficció, que a ulls de tothom no deixa de ser un esperpent, que ataca directament la imatge i la dignitat de les institucions de l'autogovern de Catalunya». «Un intent de generar una ficció d'una cosa que és inexistent però que a més es posa absolutament fora de la legalitat democràtica vigent», ha insistit en roda de premsa aquest divendres. A l'espera de les autoritats, Millo ha assegurat que «és de preveure» que com altres webs serà «desactivada».

tracking