Diari Més

Policial

Detingut un lladre cobrant cupons robats en quioscs de l'ONCE

L'home està acusat de 19 robatoris en òptiques, perfumeries i quioscs de l'ONCE

La cabina està situada a la Rambla Nova, cantonada amb el carrer Compte de Rius.

Un pla pilot renova un quiosc de l'ONCE a TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home acusat de 19 robatoris en òptiques, perfumeries i quioscs de l'ONCE de L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, després d'identificar-lo cobrant cupons de loteria premiats.

Segons ha informat la policia catalana, al detingut se li atribueixen quatre robatoris amb força en perfumeries, un en una òptica, nou en punts de venda de l'ONCE i cinc a l'interior de vehicles estacionats al barriCollblancde L'Hospitalet de Llobregat. La policia va aconseguir relacionar el presumpte lladre amb els robatoris després de seguir el rastre d'uns bitllets de l'ONCE que van resultar premiats i que el detingut havia anat a cobrar personalment en un punt de venda de de L'Hospitalet.

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació que ha permès la detenció de l'acusat el passat mes de setembre, arran d'una onada de robatoris en perfumeries i òptiques de diferents barris de L'Hospitalet, perpetrats per una persona encaputxada que trencava els aparadors amb un martell, quan els establiments estaven tancats.

Quan va ser detingut, el suposat lladre portava un tornavís de grans dimensions, amb el qual els Mossos creuen que es disposava a cometre més robatoris, al seu domicili s'hi han trobat objectes robats i cupons de loteria.

tracking