Diari Més

Dos dels consellers empresonats participaran aquest dimarts a un míting a Reus

Els consellers Jordi Turull i Josep Rull assistiran aquest vespre al míting inicial de campanya de Junts per Catalunya

Imatge d'arxiu del conseller de Presidència i portaveu del Govern, Jordi Turull, amb el conseller de Territori, Josep Rul.

Rull i Turull demanen la seva excarceració i al·leguen que acaten l'article 155ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els consellers Jordi Turull i Josep Rull, que aquest dilluns van sortir de la presó d’Estremera, participaran aquest vespre al míting inicial de campanya de Junts per Catalunya a Reus. L'acte se celebrarà a les 20 hores al Teatre Bartrina. Els consellers arribaran a les 18.30 hores a la Plaça Mercadal on atendran als mitjans de comunicació i posteriorment faran una passejada pel centre comercial de la capital del Baix Camp.

L’acte, presentat per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, comptarà amb la participació del President de la Generalitat i cap de cartell per Barcelona, Carles Puigdemont, que clourà l’acte amb una intervenció audiovisual des de Brussel·les. Prèviament parlaran els candidats 1 i 2 per Tarragona, Eusebi Campdepadrós i Teresa Pallarès, respectivament, així com la número 6, Assumpció Castellví, i el número 7, Joaquim Calatayud, i els mateixos consellers Jordi Turull i Josep Rull.

tracking