Diari Més

Judicial

Condemnat per capturar il·legalment un senglar perquè els seus gossos 'pitbull' l'ataquessin

Ha estat condemnat a quatre mesos de presó i multa de 960 euros per un delicte contra la fauna i un altre de maltractament animal

«El seu cos estava custodiat pels dos pitbulls» que no deixaven que ningú s'acostés al cadàver, va explicar el xèrif James L. Agnew

Muere una chica de 22 años devorada por sus perrosPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home ha estat condemnat pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció d'Archidona,Málaga, per caçar il·legalment un senglar el qual no va matar al moment, sinó que el va capturar per dur-lo davant els seus dos gossos de raçapitbulli incitar-los a atacar. L'animal va patir nombroses ferides i posteriorment l'acusat el va apunyalar.

El processat, sense antecedents penals, ha estat condemnat a quatre mesos de presó i multa de 960 euros per un delicte contra la fauna i un altre de maltractament animal, segons indica la sentència. Es considera provat que l'acusat va caçar un senglar, al terme municipal deVillanuevadel Algaidas, pel mètode del llaç, instrument indiscriminat de caça il·legal compost per cables d'acer que atrapen l'animal i l'asfixien. L'ara condemnat va reconèixer els fets durant el judici.

El magistrat acorda en la mateixa sentència la suspensió de la pena privativa de quatre mesos de presó però l'inhabilita durant dos anys per cap professió o ofici relacionat amb animals i se li prohibeix caçar durant vuit mesos.

tracking