Diari Més

Judicial

Sis mesos de presó per deixar el seu fill de 4 anys al cotxe mentre estava en un club nocturn

La mare ha renunciat a exercir qualsevol acció civil o penal i ha defensat l'«excel·lent relació paterno filial»

Imatge de la zona d'estacionament on va ser trobat el vehicle amb el menor dins.

Sis mesos de presó per deixar el seu fill de 4 anys al cotxe mentre estava en un club nocturnGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La titular del jutjat d'instrucció número 3 del municipi DosHermanasde Sevilla, ha condemnat a 6 mesos de presó a l'home detingut durant la matinada de dissabte, després de deixar el seu fill de 4 anys a l'interior del seu cotxe mentre estava en un club nocturn. Segons la sentència remesa pelTSJA, com que l'acusat no té antecedents penals, i davant el seu penediment i les declaracions de la mare, que ha renunciat a exercir qualsevol acció civil o penal i ha defensat l'«excel·lent relaciópaternofilial», la pena de sis mesos de presó queda suspesa per un període de dos anys, pena condicionada al fet que durant aquest temps l'acusat no delinqueixi.

En la sentència, es considera provat que l'acusat va arribar al voltant de les 23.30 hores del dissabte davant la porta del Club Papua de DosHermanas, on va aparcar el cotxe «deixant al menor a l'interior del turisme». «Immediatament va accedir a l'establiment on va consumir alcohol des de les 23.30 hores de l'11 de novembre, fins que els funcionaris de la dotació policial actuant van poder identificar-lo a l'interior de l'esmentat club, sent les 00.50 hores del 12 de novembre», assenyala la sentència a la qual ha tingut accés Efe.

Encara que la Fiscalia demanava inicialment nou mesos de presó, finalment la jutgessa ha imposat sis mesos suspenent la pena -el Ministeri Públic no s'hi ha oposat- davant la falta de «perillositat criminal» de l'acusat i el seu «absolut penediment».

tracking