Diari Més

Shakira ajorna la gira europea d''El Dorado World Tour' fins el 2018

La cantant, que havia d'actuar al Palau Sant Jordi el 25 i el 26 de novembre, ajorna la gira a causa d'una hemorràgia a les cordes vocals

La cantant colombiana ha decidit ajornar la gira per recomanació mèdica.

Shakira ajorna la gira europea d''El Dorado World Tour' fins el 2018Shakira.com

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La promotora Live Nation ha anunciat aquest dimarts que la cantant colombiana Shakira ha hagut d'ajornar la gira europea d''El Dorado World Tour' fins al 2018 per una hemorràgia a les cordes vocals. L'artista havia previst dues actuacions al Palau Sant Jordi de Barcelona els pròxims 25 i 26 de novembre i també havia d'oferir un concert a Bilbao (17 de novembre), Madrid (19 de novembre) i La Corunya (23 de novembre) en una gira que hauria d'haver començat el passat 8 de novembre a Colònia. En un comunicat, Live Nation assegura que Shakira ha pres aquesta decisió per recomanació mèdica i així tractar «d'evitar qualsevol dany addicional».

Així mateix, Live Nation demana als seguidors de Shakira que mantinguin les entrades perquè s'anunciaran noves dates dels espectacles cancel·lats fins ara i assegura que l'artista està «decebuda» per haver de cancel·lar la gira europea però que segueix «increïblement agraïda per la lleialtat, paciència i suport que els seus admiradors li han demostrat durant aquest moment tan difícil».

tracking