Diari Més

Publicitat

Alejandro Amenábar dirigeix l'anunci de la Lotería de Nadal 2017

Es tracta d’una història d’amor amb elements de ciència ficción.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lotería Nacional ha presendado aquest dilluns el nou anunci del Sorteig Extraordinari de Nadal 2017, que aquest any repartirá 70 milions més d’euros en premis -fins els 2.380 milions. El director Alejandro Amenábar s’ha encarregat de realitzar el curtmetratge.

El multipremiat director ha posat la seva firma a l’anunci de la Lotería de Nadal aquest any, que per quart any consecutiu va a càrrec de l’agència de publicitat Leo Burnett.

Amenábar agafa el testimoni del también director cinematograàfic Santiago Zannou, que l'any passat va ser el responsable de la campaña protagonitzada per l’anciana Carmina i el seu error en creure’s premiada.

El curt -de 20 minuts de durada i 3 en versió per a televisions- presenta una història d’amor protagonitzada per Charlotte Vega i Daniel Luque que inclou l’aparición d’un extraterrestre amb molta sort. El título de l’espot és 'El millor premi és compartir-lo'.

L’agència publicitària Leo Burnett explicava en un comunicat que ha comptat amb la productora Caviar Madrid per rodar l’anunci de Loterías y Apuestas del Estado.

Els dos protagonistes de l'anunci de la Lotería d'aquest any.

Alejandro Amenábar dirigeix l'anunci de la Lotería de Nadal 2017

tracking