Diari Més

Successos

Absolt el conductor acusat de matar un cadell arrossegant-lo amb el cotxe

Ha estat absolt en al·legar que no sabia, quan va arrencar el vehicle, que l'animal estigués lligat al vehicle i que es tracta d'una broma macabra

L'animal, que no portava microxip, va morir a causa de les ferides.

Absolt el conductor acusat de matar un cadell arrossegant-lo amb el cotxeGuardia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'home detingut per la Guàrdia Civil aJimenade la Frontera, Cadis, per arrossegar un gos lligat al remolc del seu vehicle tot terreny, ha estat absolt en al·legar davant el jutge que no tenia coneixement en arrencar que l'animal, un cadell de pastor alemany, estigués lligat al vehicle.

Segons han indicat fonts de la Guàrdia Civil, l'acusat va declarar davant el jutge que es tractava d'una broma macabra, que algú va lligar l'animal al vehicle la nit anterior i ell no se'n va adonar. Segons va informar en un comunicat l'Institut Armat, els fets es van produir quan una patrulla de Seguretat Ciutadana circulava per la carretera A-8201, moment en el qual va observar que un vehicle tot terreny arrossegava un objecte amarrat a la bola del remolc.

Quan la patrulla es va aproximar, va comprovar que el que arrossegava era un gos, lligat per les potes posteriors a la bola del remolc, per la qual cosa van procedir a la detenció immediata del vehicle.

L'animal, que no portava microxip, va morir a causa de les ferides i va ser retirat per operaris de ControlZoosanitarioS.L. Després de prestar declaració, el jutge comprèn com a versemblant la versió del detingut, per la qual cosa ha dictat la seva absolució.

tracking