Diari Més

Successos

Busquen els culpables de la tortura de diversos cadells abandonats

Un clau travessava el crani d'un cadell i un altre tenia una ferida al llom, l'endemà van trobar un altre cadell en condicions similars

Imatge compartida per l'associació on es veu un dels cadells trobats.

Busquen els culpables de la tortura de diversos cadells abandonatsAsociación para la Defensa y Adopción de Animales Ciudad de la Peña

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A la localitat de Martos, Jaén, l'Associació per la Defensa i Adopció d'AnimalsCiudadde laPeña, ha compartit a través de Facebook un succés ocorregut el passat dimecres, i pel qual demanen la màxima difusió i per tal de posar els fets en coneixement de la ciutadania per trobar el culpable.

L'associació relata, a través d'un comunicat, que la Policia Local es va posar en contacte amb l'entitat animalista, ja que als voltants del carrer Ramón y Cajal, havien trobat dos cadells nounats en un contenidor. Un clau travessava el crani d'un d'ells, i l'altre tenia una ferida al llom. El voluntari que es va personar al lloc dels fets va intentar estabilitzar-los, però segurament els cadells van ser colpejats abans, i no van sobreviure tot i les cures de la cuidadora de l'associació.

L'endemà, a l'AvingudaVirgende laVilladel mateix municipi, un col·laborador de l'associació va trobar un altre cadell en condicions similars. Per aquest motiu, denuncien els fets i els posen en coneixement de la ciutadania per tal d'atrapar els culpables.

tracking