Diari Més

Educació

Es busquen professors espanyols per ensenyar a les antípodes

Els docents que tinguin la titulació corresponent podran enviar les sol·licituds fins al proper 14 de novembre

Imatge d'arxiu de l'institut-escola Mediterrani de Tarragona.

Es busquen professors espanyols per ensenyar a les antípodesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ambaixada d'Espanya a Australia està buscant professors espanyols de Primària i Secundària per donar classe en règim d'interinitat tant a curs complet o per suplir futures substitucions en el curs 2017-2018.

La convocatòria es va fer públicaper l'ambaixada d'Espanya al país oceànic el passat 29 d'octubre. Aquesta convocatòria s'ha obert per que cada vegada són més el nombre d'alumnes a l'estranger que escullen aprendre l'espanyol, segons explica El País. Per això, cada vegada són més els països que reclamen una major presència de professors que imparteixin espanyol a les seves aules.

Els aspirants per a l'especialitat de Primària han d'haver cursat, educació Infantil, Idioma estranger, Música o Educació Física. D'altra banda, els que optin per a les places de Secundàriahauran de posseir l'especialitat de Física i Química, Matemàtiques, Anglès, Tecnologia o Sistemes Electrònics.

Els interessats han de complir una sèrie de requisits, com estar en possessió de la nacionalitat espanyola o ser natural d'algun dels estats membres de la Unió Europea, no posseir la qualificació de funcionari de carrera o trobar-se en pràctiques. També han d'haver impartit classes durant almenys un any i acreditar el coneixement de l'idioma més utilitzat al país, en aquest cas l'anglès, entre altres requeriments.

Els docents que tinguin la titulació corresponent podran enviar les sol·licituds fins al proper 14 de novembre. Els interessats poden inscriure's al següentweb.

tracking