Diari Més

Successos

Se suïcida després de degollar a la seva dona

La dona es troba en estat greu a l'hospital Torrecárdenas d'Almeria i evoluciona favorablement dins de la gravetat

El suposat agressor no tenia antecedents ni denúncies prèvies per maltractaments.

Se suïcida després de degollar a la seva donaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona d'uns 30 anys es troba en estat greu a l'hospitalTorrecárdenasd'Almeria després de ser degollada diumenge passat, suposadament, per la seva parella, que es va suïcidar posteriorment. Fonts de la Subdelegació del Govern d'Almeria han informat que l'agressió a la dona, d'origen marroquí, va tenir lloc durant el matí del passat dia 5 al barri delPuchede la capital d'Almeria.

Dilluns passat, uns treballadors van localitzar el cos sense vida de l'home, de 43 anys, que, segons avança el mitjà 'LaVozdeGalicia', s'hauria penjat en uns hivernacles del barriAlquiánd'Almeria.

El suposat agressor no tenia antecedents ni denúncies prèvies per maltractaments i, segons el subdelegat del Govern a Almeria,AndrésGarcíaLorca, a més de degollar a la seva dona també li va assestar algunes punyalades.

Fonts sanitàries han informat que la dona va ingressar a l'UCI de l'hospital i ja ha estat traslladada a planta i evoluciona favorablement dins de la gravetat. La parella tenia dos fills que han quedat a disposició de la Delegació Territorial d'Igualtat, Salut i Polítiques Socials de la Junta d'Andalusia. La coordinadora provincial de l'Institut Andalús de la Dona (IAM), Francisca Serrano, ha apuntat que s'estan oferint als menors tots els recursos d'atenció psicològica amb els quals compta l'administració autonòmica per a aquests casos.

Serrano ha subratllat que no existia denúncia en aquest cas de violència masclista i ha recordat la importància de les denúncies perquè els poders públics puguin «atendre i protegir» a les dones i menors en situació de violència. El subdelegat del Govern ha insistit també que les dones que pateixin qualsevol tipus d'agressió física o psíquica han de denunciar la seva situació perquè les autoritats puguin intervenir.

El servei d'atenció permanent del900 900 120contra la violència masclista és gratuït i confidencial i funciona tots els dies de l'any, durant les 24 hores del dia.

tracking