Diari Més

Successos

Li amputen les cames a una dona de 82 anys que havia estat atacada per dos gossos

Els gossos estaven «totalment indocumentats» i el propietari tampoc els va inscriure al llibre de registre d'animals potencialment perillosos

Els animals van saltar el mur de casa seva quan el propietari no es trobava al domicili.

Li amputen les cames a una dona de 82 anys que havia estat atacada per dos gossosPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una veïna de 82 anys deCovelo, Pontevedra, va ser atacada per dos gossos quan sortia de missa dissabte passat, la raça dels quals era una mescla entre bòxer idogode Bordeus, i roman hospitalitzada al centre ÁlvaroCunqueirode Vigo. La víctima,MaríaDoloresÁlvarez, ha hagut de ser intervinguda i li han amputat les dues cames per la part inferior dels genolls.

La Guàrdia Civil i el Jutjat d'Instrucció número 2 de Pontevedra s'ha fet càrrec de la investigació. Els gossos estaven «totalment indocumentats» i fonts municipals indiquen que el propietari tampoc els va inscriure al llibre de registres d'animals potencialment perillosos de l'ajuntament deConcello.

La víctima va ser atacada pels dos animals, va intentar fugir dels cans pujant per un mur que delimita la seva propietat, però els animals la van tirar a terra i la van arrossegar 30 metres fins a un portal proper, on la van mossegar i li van causar les ferides que han requerit la cirurgia. La filla de la víctima va ser qui va trobar aMaríaDoloresÁlvarez a terra. Quan va arribar al lloc dels fets, en veure l'escena va demanar auxili, tot seguit va agafar un paraigua del maleter per intentar espantar els gossos, que quan van arribar familiars de la víctima, van marxar en direcció a casa seva.

Pel que sembla els animals van saltar el mur de casa seva, i en el moment dels fets, el propietari no es trobava al domicili.

tracking