Diari Més

Societat

Una dona té dos fills de pares diferents sense haver-los concebut a la vegada

Es va quedar embarassada de la seva parella quan estava en estat per gestació subrogada

El matrimoni no va poder fer res per salvar la vida del seu fill.

Un nadó mor ofegat a causa de la calor corporal dels seus paresPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona va donar a llum a dos nens que eren de pares diferents i que tampoc va concebre a la vegada. La californiana Jessica Allen, protagonista d’aquest curiós cas, va ser contractada per una parella xinesa per una gestació subrogada, una pràctica regulada a la legalitat de l’estat americà. Dos mesos després de concebre el primer nadó, fruit d’aquest embaràs subrogat, va mantenir relacions sexuals amb la seva parella, concebent llavors el segon embrió.

Els fets van començar l’abril del 2016, quan va signar el contracte per 30.000 dòlars amb la família xinesa i una empresa de fecundació californiana. Mitjançant una fecundació in vitro va quedar-se embarassada, fet que no li va impedir mantenir relacions sexuals amb la seva parella. En un control rutinari, dos mesos després de la fecundació, els metges van veure que l’ecografia mostrava dos nadons i, suposant que es tractava de bessons, la parella xinesa va afegir 5.000 dòlars al contracte.

En donar a llum, els dos nadons van ser separats de la mare tal com estipulava el contracte. Tot i així, va poder rebre una fotografia dels dos nens, moment en què va descobrir que els bessons no eren iguals. Després de realitzar-se unes proves d’ADN es va confirmar que un dels nens eren de la parella xinesa mentre que l’altre era de Jessica Allen i la seva parella. En aquest moment, els Allen van iniciar un recorregut judicial que els va permetre recuperar el seu fill després d’una batalla entre els representants legals de les dues parelles i de l’empresa de fecundació.

Segons informava el diari estatunidenc The Washington Post, la família xinesa va estar plantejant-se la possibilitat de donar en adopció el nadó dels Allen per poder fer front a les conseqüències econòmiques del cas. La família americana, a més, va demanar una indemnització de 22.000 dòlars. Finalment, gairebé dos mesos després que s’iniciés el cas, Jessica Allen i la seva parella es van poder reunir amb el seu fill.

tracking