Diari Més

Successos

Investiguen a tres menors per llançar un gat per la finestra i difondre'n el vídeo

La mare d'un d'ells ha denunciat a la Guàrdia Civil l'assetjament que pateix el seu fill com a conseqüència de la difusió de les imatges

La investigació s'ha iniciat arran de la divulgació del vídeo per les xarxes socials.

Investiguen tres menors per llançar un gat per la finestra i difondre'n el vídeoPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil investiga les imatges d'un vídeo que circula per Whatsapp on apareixen tres menors que tirant un gat per la finestra d'un segon pis del barri Torre del Mar, Màlaga. Al vídeo, gravat per un adolescent, es pot veure com un noi té agafat el gat pel coll, després de mantenir una petita discussió amb els altres dos joves que li demanen que no ho faci, el jove acaba tirant l'animal per la finestra, entre els riures còmplices dels companys.

La investigació s'ha iniciat arran de la divulgació del vídeo per les xarxes socials. Les imatges es van capturar durant el dia de Tots Sants. La mare del menor de 16 anys que va llançar, presumptament, el seu gat per la finestra des d'una alçada de 15 metres, s'ha personat a les dependències de la Guàrdia Civil per denunciar l'assetjament que pateix el seu fill com a conseqüència de la difusió de les imatges. Els agents, però, li han pres declaració com a investigada per un presumpte delicte de maltractament animal.

Els altres dos menors, els que captura les imatges i el que apareix en el vídeo, han estat identificats però no imputats, un d'ells té antecedents penals. Segons el germà gran del principal acusat, el gat està viu i sense seqüeles físiques.

tracking