Diari Més

Els advocats dels consellers ingressats a Estremera els fan la primera visita a presó

Jaume Alonso-Cuevillas ha arribat a les 10h, mentre que Andreu van der Eyne ho ha fet a les 11.15h

L'advocat de Junqueras, Mundó i Romeva, Andreu van der Eynde, els visita a Estremera

Els advocats dels consellers ingressats a Estremera els fan la primera visita a presóACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jaume Alonso-Cuevillas, l’advocat dels consellers destituïts del PDeCAT que es troben en presó provisional ha arribat aquest divendres a les 10 del matí al centre penitenciari per fer la primera visita a Josep Rull, Jordi Turull i Joaquim Forn després del seu ingrés aquest dijous al vespre i portar-los maletes amb pertinences personals. Jaume Alonso-Cuevillas té pendent de visitar també aquest divendres la consellera destituïda Meritxell Borràs, que es troba –juntament amb Dolors Bassa- a Alcalá-Meco.

Per altra banda,Andreu van der Eynde, l’advocat d’Oriol Junqueras, Carles Mundó i Raül Romeva, ha arribat a les 11.15 al centre penitenciari. S’espera que en les pròximes hores abandoni el centre l’exconseller Santi Vila, que ja ha dipositat la fiança de 50.000 euros que li va imposat la jutgessa de l’Audiència Nacional Carmen Lamela, i que està pendent dels tràmits per a l’excarceració. Al centre d’Alcalá-Meco també hi ha les conselleres Dolors Bassa i Meritxell Borràs.

L'advocat dels consellers del PDeCAT que es troben a presó, Jaume Alonso-Cuevillas, els visita al centre penitenciari d'Estremera

L'advocat dels consellers del PDeCAT ingressats a Estremera els fa la primera visita a presóRoger Pi de Cabanyes

tracking