Diari Més

Successos

Detenen un noi de 27 anys que tenia al seu domicili nou cranis humans en neveres portàtils

La policia va inspeccionar el domicili trobant caps, membres i altres restes humanes de vuit dones i un home, dins de caixes i neveres

Imatge del domicili de l'acusat durant la investigacio policial.

Detenen un noi de 27 anys que tenia al seu domicili nou cranis humans en neveres portàtilsAgències

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia japonesa ha trobat parts d'almenys nou cadàvers en un apartament deZama, al sud de Tòquio, i ha detingut a l'inquilí de 27 anys que s'ha declarat responsable de les morts, segons han informat mitjans locals.

El detingut, identificat comTakahiroShiraishi, ha confessat ser responsable de l'assassinat de les víctimes trobades i ha afirmat que també va intentar «ocultar els cadàvers», han assenyalat fonts de cadenes locals nipones. Tot i això, l'acusat havia conservat el cap de nou víctimes diferents dins de neveres portàtils. Les autoritats van trobar les restes humanes a l'habitatge situat a la prefectura deKanagawamentrementre investigaven la desaparició d'una jove de 23 anys originària de Tòquio.

El detingut havia contactat amb la desapareguda a través d'un fòrum per a persones que desitgen suïcidar-se i l'hauria portat al seu domicili la setmana passada. La jove havia publicat prèviament un missatge a través de Twitter en el qual deia que buscava algú que l'acompanyés en el moment del seusuicidi, ha informat l'agència niponaKyodo. El dilluns de la setmana passada, tots dos van agafar junts un tren a l'estació derodaliesde Hachioji, direcció al domicili del sospitós, segons mostren imatges captades per càmeres de seguretat.

La policiava trobar les restes de nou persones

La policia vainspeccionar el domicili deShiraishitrobant allí els caps, membres i altres restes humanes de nou persones diferents (vuit dones i un home) dins de caixes i neveres portàtils, ha informat el diari nipóAsahi.

Les autoritats també van trobar una serra amb la qual creuen que el sospitós va desmembrar els cadàvers a la banyera del seu pis, el detingut va admetre haver tirat a les escombraries altres restes humanes. L'inquilí feia dos mesos que residia a l'apartament i ha estat detingut per la seva suposada vinculació amb la desaparició de la jove i per haver intentat desfer-se dels cadàvers, un càrrec que presenten habitualment les autoritats mentre reuneixen proves suficients per iniciar una acusació per homicidi.

tracking