Diari Més

Tecnologia

WhatsApp ja permet eliminar missatges enviats per error

Els usuaris solament podran eliminar missatges en un termini de temps de fins a set minuts des de l'enviament

Imatge de l'aplicació en qüestió

Afegir un contacte a un grup de WhatsApp sense el seu permís és considerada una infracció greu per lleiInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'aplicació de missatgeria WhatsApp ha introduït una nova funció que permetrà eliminar de forma permanent els missatges, de manera que aquests no podran ser vists més pel contacte o contactes als quals van ser enviats. Perquè sigui efectiva, els usuaris disposaran d'un màxim de set minuts des de l'enviament. Passat aquest temps no podràs modificar-lo, sí que podràs eliminar-lo, però només afectant la teva pròpia conversa.

Aquesta funció, que està disponible en l'última versió del programari de WhatsApp i que s'està implementant progressivament entre els usuaris d'Android, iOS i Windows Phone.

En concret, l'aplicació propietat de Facebook ha diversificat el nombre d'opcions disponibles dins del menú 'Eliminar missatge', que fins al moment solament permetia a l'usuari no veure els seus textos enviats, però sí als seus destinataris.

Els textos eliminats no desapareixeran per complet, sinó que seran reemplaçats per un avís: 'Aquest missatge serà eliminat'. Per suprimir un missatge per a tots els receptors, l'usuari haurà de seleccionar-lo mantenint el dit premut sobre el mateix. A continuació, haurà d'accedir al menú 'Eliminar missatge', que es representa amb una icona d'una galleda d'escombraries a la part superior de l'aplicació, i seleccionar l'opció d''Eliminar per a tots'.

WhatsApp ha matisat que els missatges enviats solament podran ser eliminats si tant l'usuari com els receptors tenen instal·lada l'última versió de l'app per Android, iOS o Windows Phone. A més, el servei de missatgeria ha confirmat que les supressions errònies no seran notificades.

tracking