Diari Més

Societat

L'últim guanyador d'Eurovisión, connectat a un cor articifial a l'espera d'un transplantament

Salvador Sobral, de 27 anys, fa un mes que està ingressat a un hospital

El músic Salvador Sobral durant l'actuació al Festival d'Eurovisión.

L'últim guanyador d'Eurovisión, connectat a un cor articifial a l'espera d'un transplantamentEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portuguès Salvador Sobral, el guanyador de l'últim Festival d'Eurovisión, està connectat a un cor artifical mentre espera un transplantament. Així ho informa el diari portuguès Correio de Manhà. La màquina, que li assegura una circulació sanguínia normal, prové dels Estats Units i té un cost aproximat de 110.000 euros, segons el mateix mitjà. Els doctors que porten el seu cas expliquen que aquesta és la millor solució pel cantant portuguès mentre no arriba un cor compatible amb ell.

Salvador Sobral, de 27 anys, està ingressat des de fa un mes a l'Hospital de Santa Cruz a Canaxide, a uns deu quilòmetres de Lisboa. El jove és dels primers a la llista de transplantaments després que a principis d'octubre pogués abandonar la UCI per una millora del seu estat de salut. Precisament, Sobral està delicat des del passat mes d'agost, quan a través d'un comunicat oficial s'informava que el músic havia d'anul·lar alguns compromisos per indicació mèdica. Tot i que en aquell moment estava previst que tornés als escenaris al cap de pocs dies, finalment va resultar ser una retirada més longeva. «Estic a punt d'entregar el meu cos a la ciència i en conseqüència m'he d'absentar dels concerts i de la música en general. Deixaré aquest món per anar a un altre on resolguin els meus problemes», explicava el músic en un vídeo, fent referència a la insuficiència cardíaca que pateix, i per la qual no es pot alterar gaire.

Salvador Sobral va interpretar 'Amar Pelos Dois' a Kiev, al festival Eurovisión d'aquest 2017. El jove va dur la victòria a Portugal per primera vegada a la història amb aquesta cançó, composta per la seva germana Luisa Sobral. El tema es pot escoltar a continuació:

tracking