Diari Més

Seguretat

Els Mossos alerten de l'estafa dels xecs regal de Lidl

Es tracta d'una enganyifa amb la qual els estafadors volen obtenir dades personals

Amb aquesta estafa es vol obtenir les dades personals dels usuaris que caiguin al parany.

Els Mossos alerten de l'estafa dels xecs regal de LidlMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nova estafa, que aquest cop afecta a la cadena de supermercats Lidl, circula a Internet, concretament a través de la xarxa social Facebook. A través del perfil Ofertas Lidl s'ha difós una publicació en la qual s'assegura que la companyia regala diversos xecs de 500 euros de regal per gastar en les seves botigues. Aquesta afirmació no és certa, sinó que es tracta d'una estafa per obtenir dades personals.

En la publicació de Facebook s'assegura que Lidl, com cada any, regala diversos xecs de 500 euros per haver-los escollit com a supermercat de l'any qualitat preu. S'explica que les persones que hi vulguin participar han de seguir tres passos: posar 'm'agrada' i compartir la publicació, comentar 'Sóc de Lidl' i deixar les dades de contacte en l'enllaç que s'adjunta a continuació.

Els Mossos d'Esqudra alerten als usuaris de Facebook que no cliquin l'enllaç ni omplin cap camp d'informació, ja que amb aquesta estafa el que es vol aconseguir són les dades personals de les persones que cauen en el parany.

tracking