Diari Més

Laboral

Correos obre el termini de sol·licitud de les seves borses de treball

Segons el CSIF, aquesta borsa podria donar lloc a «més de 70.000 llocs de treball»

Correos

Correos obre el termini de sol·licitud de les seves borses de treballCorreos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Correos ha obert aquest dimarts el termini de presentació de sol·licituds per a les borses de treball d’ocupació temporal, que es tancarà el proper 3 de novembre i la finalitat de la qual és la cobertura de necessitats de caràcter temporal en llocs operatius.

L’entitat postal no ha quantificat el nombre de persones que podrien ocupar els llocs vacants, encara que la Central Sindical Independiente y de Funcionarios (CSIF) ha estimat que «pot donar lloc a més de 70.000 llocs de treball» a tota Espanya.

Les sol·licituds es presentaran exclusivament de forma telemàtica en la pàgina web de Correos. L’empresa comunica que aquestes borses de treball tenen per objectiu possibilitar la contractació de personal laboral per atendre «per diferents necessitats» la cobertura temporal dels llocs en consideració al client, agent de classificació, repartiment de serveis rurals motoritzats i el de serveis rurals no motoritzats.

L’entitat postal valorarà la possessió de permisos o llicències de conducció dels candidats, la formació dels mateixos i, en concret, els cursos de formació en àrees digitals i habilitats personals, entre altres qüestions.

tracking