Diari Més

Societat

Un jove a l'atur troba una motxilla amb 5.300 euros i la torna al seu propietari

L'ha retornat al seu amo, un ciutadà equatorià que volia destinar aquests diners a costejar el tractament mèdic dels seus pares

Imatge de l'oficina on el jove va anar segellar la targeta de l'atur.

Un jove a l'atur troba una motxilla amb 5.300 euros i la torna al seu propietariGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove deCastejón, Navarra, s'ha trobat, quan sortia de segellar la targeta de l'atur en una oficina de Tudela, una motxilla que contenia més de 5.300 euros i l'ha retornat al seu amo, un ciutadà equatorià que volia destinar aquests diners a costejar el tractament mèdic dels seus pares.

La motxilla ha estat localitzada entre dos cotxes al carrer Díaz Bravo pel jove, qui ha cridat a un amic de la Policia per informar-lo de la troballa i comunicar-li que dins de la motxilla a més dels diners hi havia documentació del possible titular.

Una patrulla ha analitzat la documentació i ha comprovat que corresponia a la d'una persona que havia denunciat la pèrdua.

Els agents han acudit al seu domicili per avisar-lo de l'aparició i posteriorment s'ha realitzat el lliurament en un acte en el qual ha coincidit amb el jove, qui ha estat proposat per la Policia per a un reconeixement públic pel seu comportament «exemplar».

tracking