Diari Més

Tecnologia

Apple prepara un Iphone amb pantalla flexible

La Oficina de Patents i Marques de EEUU ha concedit recentment una patent per desenvolupar aquest telèfon

S'estudia crear un Iphone amb pantalla flexible.

Apple prepara un Iphone amb pantalla flexible

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Apple podria estar desenvolupant un nou telèfon amb una pantalla flexible que hi cabria a qualsevol butxaca segons la informació que es pot consultar a la web que centralitza patents Patently Apple. La Oficina de Patents i Marques de EEUU ha concedit recentment una patent per desenvolupar un telèfon amb pantalla flexible a la companyia de Cupertino.

Segons apunten mitjans especialitzats, la companyia podria incorporar una pantalla que es doblegues per la meitat. Apunten que Apple podria tenir disponible el nou model el 2020. La companyia encara no ha confirmat aquesta data.

Tamany més gran

El proper iPhone no serà flexible però si que apunta que serà més gran. Apple va suspendre recentment el desenvolupament d'un iPhone OLED de 5.28 polzades i va signar contractes ambSamsung per múltiples grandàries de pantalla OLED, d'acord amb el mitjà coreà TheBell. Els moviments, expliquen, van ser motivats per la «baixa comercialització» dels telèfons més petits i la «popularitat dels telèfons de pantalla més gran».

tracking