Diari Més

Policial

Detinguda una parella de proxenetes que explotava sexualment travestis

Entre les víctimes hi havia un menor

La dona va ser atesa per una intoxicació per medicament i traslladada a l'Hospital Universitario Central d'Astúries.

Un nen de 5 anys salva la vida de la seva mare, que estava inconscient, trucant a la PoliciaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a una parella, un home i una dona, que regentaven un pis de cites a Madrid en el qual s'explotava sexualment a travestis i transsexuals, entre els quals es va detectar un menor que podria estar sent explotat sexualment.

Segons ha informat avui la Policia Nacional en una nota de premsa, «en l'immoble, a més de serveis sexuals, s'oferien substàncies estupefaents no només als clients, sinó també a les mateixes víctimes, per augmentar així els beneficis que obtenien il·legalment».

«La investigació va començar quan els agents van tenir coneixement de l'existència d'una pàgina web que oferia aquest tipus de serveis sexuals, així com vàries substàncies estupefaents. Les dades aportades gràcies a la col·laboració ciutadana van permetre l'obtenció d'indicis sobre l'activitat il·legal dels detinguts», afegeix la Policia Nacional. Després de rastrejar els anuncis i diversos perfils en xarxes socials relacionats amb això, els investigadors van detectar la presència d'un jove menor d'edat.

«Una vegada localitzat el pis de cites on s'oferien els serveis sexuals i les substàncies estupefaents, els fets es van posar en coneixement de l'autoritat judicial, amb l'autorització de la qual els agents van registrar aquest domicili i van intervenir diners en metàl·lic, vàries substàncies estupefaents, diversa documentació i efectes personals del menor d'edat que estava sent explotat», agrega la nota.

tracking