Diari Més

Successos

Mor un reclús després de passar una setmana amb tres telèfons mòbils a l'estómac

Tres presos més van ser descoberts amb 19 telèfons a l'interior dels seus cossos, un d'ells tenia fins a deu telèfons a l'estómac

Imatge de la presó Sílvio Yoshihiko Hinohara, Brasil.

Mor un reclús després de passar una setmana amb tres telèfons mòbils a l'estómacGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un reclús brasiler de 26 anys va morir després de passar més d'una setmana amb tres telèfons mòbils a l'estómac. Segons mitjans locals, els fets van succeir a la presóSílvioYoshihikoHinohara, al municipi de President Bernardes a l'estat de Sao Paulo, el reclús va decidir menjar-se els tres telèfons per tal de no ser descobert durant una revisió de les cel·les.

Una setmana més tard, després de no haver pogut expulsar-vos pel recte com pretenia i començar a sentir dolors, va sol·licitar ajuda mèdica.

Després de sotmetre el reclús a un examen de raigs X en el qual es va constatar que tenia els tres aparells a l'estómac, els metges li van receptar laxants i el van tornar a presó. Tot i això, no va aconseguir expulsar-los i va ser portat a un hospital per ser sotmès a una operació que es va fixar pel dijous, el reclús va morir unes hores abans de la intervenció.

Al juny d'aquest any, tres presos van ser descoberts al mateix centre penitenciari amb 19 telèfons mòbils a l'interior dels seus cossos, un d'ells amb deu telèfons a l'estómac. Dos dels reus guardaven els telèfons al recte: un d'ells tenia quatre aparells i l'altre cinc. El tercer reclús va ser descobert en passar pels rajos X amb deu aparells amb auriculars a l'estómac, va ser sotmès a una operació.

tracking