Diari Més

Judicial

Rellisca amb l'aigua de la pluja en un supermercat i l'indemnitzen amb 9.000 euros

La demandant va relliscar i va patir una contusió a l'hemotòrax esquerre i molèsties que la van incapacitar durant 47 dies

La secció setena de l'Audiència Provincial va observar discrepàncies en la declaració dels propietaris del supermercat.

Rellisca amb l'aigua de la pluja en un supermercat i l'indemnitzen amb 9.000 eurosGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secció setena de l'Audiència Provincial de Gijón ha fallat a favor d'una dona que després de patir una caiguda en un supermercat, a causa de l'aigua de la pluja acumulada, a rebre una indemnització per lesions de 5.902,97 euros, que sumant els interessos legals la xifra arriba als 9.000 euros.

Els fets van ocórrer el febrer de 2013, quan la demandant va relliscar i a conseqüència de la caiguda va patir una contusió a l'hemotòrax esquerre i molèsties que la van incapacitar durant 47 dies.

Quan es va recuperar, va demandar als responsables de l'establiment, però el Jutjat de Primera Instància número 10 de Gijón va desestimar la demanda contra el matrimoni propietari del supermercat, que van assegurar que van utilitzar totes les mesures de seguretat necessàries per evitar que l'aigua causés un accident. La demandant, disconforme amb la sentència va apel·lar.

Finalment la secció setena de l'Audiència Provincial va observar discrepàncies en la declaració dels propietaris del supermercat. La nova resolució determina que en aquestes declaracions no va quedar provat que el lloc en qüestió fos segur pels clients. En conseqüència els propietaris hauran d'indemnitzar a la demandant amb 9.000 euros.

tracking