Diari Més

Policial

Presó incondicional per un monitor acusat d'abusar de quatre menors

El detingut feia 6 anys que estava vinculat a l'associació d'on era voluntari, tenia antecedents per tinença de material pedòfil.

Imatge del moment de la detenció.

Presó incondicional per un monitor acusat d'abusar de quatre menorsPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat d'Instrucció número 1 de Marbella ha decretat l'ingrés a presó sense fiança a un monitor acusat d'abusar sexualment de quatre menors d'edat. Els fets van ocórrer al local d'una associació benèfica de Marbella, l'acusat era voluntari de l'associació i donava classes de reforç escolar.

La investigació es va iniciar quan la mare d'un menor va denunciar que el seu fill havia patit abusos sexuals per part d'un monitor. Mentre els alumnes estaven a l'aula fent alguna activitat, l'investigat es va emportar alguns nens al magatzem del centre on, segons sembla, els hi va treure la roba i els va realitzar tocaments. Unes hores després de la denúncia inicial, s'hi van afegir tres famílies més.

Investigadors de laUFAMhan deixat la investigació oberta perquè temen que hi pugui haver més víctimes. Els agents han assegurat que el detingut feia 6 anys que estava vinculat a l'associació. El detingut té antecedents per tinença de material pedòfil.

tracking