Diari Més

Policial

Una dona salva a la seva exsogra de morir en mans del seu fill de 47 anys

La dona, tot i patir agressions i haver-se separat del seu fill, va decidir seguir vivint al domicili de l'anciana per cuidar-la

Imatge de l'exterior de la Policia Local del barri Campanar de València.

Una dona salva a la seva exsogra de morir en mans del seu fill de 47 anysGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una veïna del barri valencià Campanar va salvar la vida de la sevaexsogra, de 79 anys, impedint que fos escanyada per la seva exparella i arrancant de les mans de l'agressor un ganivet de cuina amb el que pretenia matar-les a les dues.

El presumpte maltractador, de 47 anys, en plena discussió amb la seva exparella va agafar un ganivet per intentar matar-les a les dues, la dona es va abalançar cap a ell i després de forcejar, va aconseguir treure-li el ganivet de les mans. Va ser llavors quan l'home es va llançar cap a la seva mare per intentar escanyar-la. De nou, la dona va evitar l'agressió i va trucar per demanar ajuda urgent al 112.

La Policia Local va aconseguir detenir l'agressor gràcies a la ràpida actuació de la dona. No consta cap denúncia prèvia al detingut, tot i que la investigació policial apunta que tant l'exdona com la mare havien estat víctimes de violència domèstica anteriorment.

Els fets van ocórrer el passat dilluns al domicili de l'anciana, qui patia de freqüents pneumònies i d'obesitat mòrbida, pel qual necessitava assistència constant per moure's. Per aquest motiu la dona, tot i patir agressions i haver-se separat del seu fill, va decidir seguir vivint al domicili de l'anciana.

tracking