Diari Més

Què fer amb nens aquest cap de setmana?

La Fira de Bandolers d’Alcover, el musical Hansel i Gretel a Valls o els Gegants de la Festa Petita de Roda de Berà són algunes de les propostes

Imatge de Hasel i Gretel el Musical

Què fer amb nens aquest cap de setmana?Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arriba el cap de setmana i la previsió de bon temps anima a aprofitar el temps amb els més petits al Camp de Tarragona

• A Alcover aquest cap de setmana els nens poden descobrir el món dels bandolers a la Fira de Bandolers. A la Fira es podran trobar carrers i places engalonades, bandolers en acció, música tradicional en viu, txaranga, mercat d'oficis i artesania, tast de bandolers, andròmines que baixen per la muralla, trobada de gegants, castells i moltes atraccions. Per exemple, a les onze del matí de dissabte, a la Plaça Nova, l'activitat familiar Grans i Petits, tots a la Bandolerada i el Diumenge, a les 12:30 pels carrers del poble, Cercavila de gegants i colles convidades. El programa recull una gran varietat de propostes que segur farà les delícies dels més petits.

• A Tamarit, l'Hort de la Sínia, una finca agroecològica a tocar de l'Espai Natural de la desembocadura del riu Gaià i de la platja natural de Tamarit es pot descobrir un espai natural molt interessant. Prèvia reserva a joan@hortdelasinia.com, podreu participar en una visita de descoberta d'animals que allà viuen com gallines, oques i ànecs. També podreu conèixer el centre de cria de la tortuga de terra, l'hort de temporada i el camí sensorial, el qual fomenta la interacció amb les plantes aromàtiques.

• A Reus, tindrà lloc el XI Festival Infantil-juvenil de Dansa Catalana. Serà el dissabte 7 d'octubre a les sis de la tarda. Actuarà l'Esbart Santa Llúcia, acompanyat de diferents esbarts de les nostres contrades. També a Reus Activitat familiar Observem, escoltem i toquem en família. Els petits podran descobrir els personatges i els trets més essencials de la vida de l'arquitecte Gaudí a través d'un joc d'empatia. Serà un taller artístic relacionat amb la seva obra. D'11:00h a 13:00h al Gaudí Centre. Es tracta d'una activitat prevista a partir de 4 anys. Amb inscripció prèvia a infoturisme@reus.cat

• A Valls, el Teatre Principal de la ciutat, acull un musical molt especial com Hansel i Gretel. El Musical. Serà dissabte i diumenge, a les sis de la tarda, els més petits podran gaudir d'una posada en escena de color i fantasia. Perduts enmig d'un bosc fosc i tenebrós els petits Hansel i Gretel s'endinsaran en un fascinant i perillós viatge amb l'únic objectiu de trobar el camí que els guiï cap a casa.

• A Roda de Berà, les famílies podran gaudir de La festa major petita amb nombrosos actes tradicionals. En concret, els petits gaudiran amb la Concentració de pagesets i gegants que faran el seguici cap a l'església, acompanyats pel Grup Musical Rodarboç, ball de bastons, i el Ball de Diables de Roda de Berà. Serà les 10,15 hores, a la plaça de la Sardana.

tracking